Categorieën
Nieuw blog

Obstakels zijn ook maar vermomde mogelijkheden :-)

Op de oplegger

En daar ging de camper. Op de oplegger. De kinderen mochten achterin zitten toen hij zo schuin omhoog ging. Ik zou het slechte timing kunnen vinden. Juist nu is de koppeling stuk. Net nu ik een nieuw concept mede vorm geef waar de camper een hoofdrol in gaat spelen. Of juist nu, nu de camper geboekt is voor over drie dagen. Maar ik doe niet aan deze gedachten vandaag. Of eigenlijk is dat sowieso mijn stijl niet zo. Ik ben nu vooral super blij met de snelheid waarmee het transport beschikbaar is.

Opeens is daar een niet onlogische vraag: ‘Waar moet de camper heen?’

‘Ehm, ik heb werkelijk geen idee!’ Dat krijg je als je volledig in het Nu aanwezig bent. 😀

En als motorrijder is mijn kennis van autogarages op gelijk niveau als van mijn kennis van de kapotte koppeling, namelijk: nihil.

De man van het transport lijkt niet verrast door mijn antwoord en zegt: ‘Hier vlakbij zit autobedrijf Struijk. Zij zijn Citroënspecialist. Zal ik die even bellen of het zo laat nog past?’

Wat fijn als experts hun kennis delen!

 

City tour

De camper werd er uitstekend opgevangen en gerepareerd. Precies op tijd voor een bijzonder weekend. De huurder, Hanneke, had namelijk voor haar man een verjaardagsroute bedacht. Ze heeft hem de route van de Rotterdam Marathon laten wandelen😱. Zij zorgde dat de camper op 16 pleisterplaatsen kwam te staan, waar hij elke keer een nieuw loopmaatje mocht begroeten. Wat een geweldig idee! 👍

Dit was de eerste foto die zaterdagochtend, super gaaf!

Buscamper citytour

Zo had ik 2 ‘bijvangsten’ van het ‘obstakel’ uit de eerdere blog: een thuisgarage voor de camper EN de wetenschap dat hij ook super op zijn plek is in de stad!

Nieuwe plannetjes

Voor wat betreft het nieuwe concept waar de camper de hoofdrol in speelt? Binnenkort gaat www.inspiratietour.nl online. Voor een impressie kun je al even rondneuzen. Lees en hoor je reacties graag.

Persoonlijke groei, plezier, back to basics, het kan met de camper en helemaal binnenkort met #inspiratietour.

Het verhuren, het vertrouwen, het gedeelde plezier. Ik leer en geniet er van. Many to follow!

 

Jack

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.